Què és la Flamencoteràpia?

 

FlamencoTeràpia és un mètode de desenvolupament personal que té com a objectiu principal aprofitar la riquesa dels moviments de la dansa flamenca, perquè les dones puguin tenir un major autoconeixement psicocorporal. Al mateix temps, el contacte amb la música i la dansa els permet explorar diverses formes d'expressió no verbal dels seus mons interiors. Gràcies a aquestes possibilitats, el flamenc pot convertir-se en una eina per prendre consciència de les dificultats en diverses àrees de la vida, que també es reflecteixen en el cos i en el moviment. En definitiva, es tracta d'apropiar-se d'aquest ball per convertir-ho en una eina de transformació accessible a totes les dones.
La FlamencoTeràpia que realitzo sens dubte comparteix molts elements amb la dansateràpia, però no pretén emmarcar-se en aquesta per tenir elements específics que la diferencien, igual que tampoc té la pretensió de ser un tractament o teràpia referida a determinats problemes en si mateixa.
Aquest mètode no pretén en cap cas l'adquisició de coneixements tècnics de dansa, sinó que aposta per la diversitat i les diferències sota la premissa que no existeix una única manera de ballar i sentir el flamenc, sinó infinites.

IniciInici